Spraakmakende straten met individuele architectuur

Bij WeBuildHomes kunnen kopers hun eigen huis kiezen uit een collectie die voorafgaand door de gemeente, ontwikkelaar of corporatie is samengesteld. Wij bieden verschillende collecties met duurzame woningen die zijn ontworpen door vernieuwende architecten, voor een betaalbare prijs. Is de woning eenmaal ontworpen en verkocht, dan verzorgt WeBuildHomes verder de ontwikkel- en bouwprocessen. Zo werken we samen aan goede huizen waarin mensen willen wonen en aantrekkelijke straten waarin mensen willen leven.

Hoe werkt het?

1. Selecteer een locatie

VAN PLACEMAKING TOT ZELFBOUW TOOL

De woningbibliotheek van WeBuildHomes kunt u op veel manieren inzetten. Bijvoorbeeld als tool om zelfbouw zonder zorgen aan te bieden, voor zowel koper als gemeente. Of om een aandachtswijk een impuls te geven door kwalitatieve, betaalbare woningbouw en betrokken bewoners aan te trekken. Een locatie is al geschikt vanaf 10 kavels, met kavelmaten al vanaf 4,80m breed (onze standaard is 5,70m breed). We denken ook graag mee voor maatwerk.

Contact

2. Stel een lokale collectie samen

VAN HERENHUIZEN TOT DORPSE PUNTDAKEN

Een rijtje woningen met pakhuizen, klassieke huizen met puntdaken of helemaal gericht op ouderen? De collectie waaruit kopers kunnen kiezen kan naar wens worden samengesteld. Als gemeente kunt u een eigen unieke collectie samenstellen uit onze meer dan 60 huizen van verschillende architecten. Om uw keuzes te vergemakkelijken, presenteren we onze designhuizen in samengestelde collecties waaronder: stads, dorps en nul op de meter.

Collecties

3. WeBuildHomes borgt het resultaat

KOPERS KIEZEN HUN DROOMHUIS

Samen met lokale partners zet WeBuildHomes de door u geselecteerde collectie in de markt. Vervolgens kunnen kopers op het platform hun droomhuis kiezen en naar wens personaliseren met aangeboden optiepakketten. Denk aan keuzes uit gevelmateriaal en indelingen, maar ook aan duurzame opties zoals een laadpaal voor de deur. WeBuildHomes en onze partners zorgen voor een goede afwikkeling van het gehele koop-, ontwikkel- en bouwproces.

HomePlan

Een thuis en een toekomst voor de allerarmsten

WeBuildHomes levert bij elke straat die zij realiseert een bijdrage aan stichting HomePlan; voor elke straat die WeBuildHomes bouwt, bouwt HomePlan een huis aan de andere kant van de wereld. Op dit moment zijn er huizen gerealiseerd in Haïti, Mexico, Nicaragua, Zuid-Afrika en Swaziland. Met het realiseren van een WeBuildHomes huis draag je dus bij aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.

Afbouwzekerheid en garanties

WeBuildHomes contracteert voor haar projecten bij Woningborg aangesloten aannemers en ziet toe op afbouwzekerheid, kwaliteit en garanties.