RED Concepts’ woningplatform WeBuildhomes organiseert eerste kopers´ kijkmiddag nieuwbouwproject Garden Village in Aalsmeer

RED Concepts´ woningplatform WeBuildhomes heeft recent een kopers kijkmiddag georganiseerd in nieuwbouwproject Garden Village. Het project bestaat uit 24 design huizen in de groene wijk Polderzoom in Aalsmeer. De kopers hebben zelf een keuze kunnen maken voor een woning uit een collectie van gerenommeerde architecten. Aannemer Boer Bouw heeft de eerste casco´s inmiddels gereed en de kopers waren daardoor in de gelegenheid al een aantal woningen van binnen te kunnen bezichtigen. Garden Village wordt gefaseerd opgeleverd.

Spraakmakende straten met individuele architectuur

In nieuwbouwproject Garden Village worden 24 onder architectuur ontworpen designhuizen gerealiseerd die stuk voor stuk zijn uitgekozen door de kopers zelf. De bewoners hebben een selectie kunnen maken uit een uitgebreide woningbibliotheek van meer dan 50 verschillende designhuizen. Deze zijn ontworpen door bekende Nederlandse architecten zoals onder andere de Architekten CIE, Luud van Ginneken en Henk Korteweg. Ieder huis is anders en dat zorgt straks voor een gevarieerd, uniek en opvallend straatbeeld in Garden Village.

RED Concepts

RED Concepts (RED) ontwikkelt en realiseert vernieuwende vastgoedconcepten. Door onze jarenlange en brede ervaring richten wij ons op alle disciplines in het vastgoed. Mede door ons uitgebreide netwerk en onze expertise slagen wij erin om interessante partijen bij elkaar te brengen, verkrijgen wij draagvlak bij stakeholders, sturen wij creatieve partijen aan en zijn wij goed gepositioneerd voor complexe opgaven. RED heeft een track record van prijswinnende kantoor- en woonconcepten. In 2012 richtte RED het online woonplatform WeBuildhomes op.

WeBuildhomes

Bij woningplatform WeBuildhomes kunnen kopers hun eigen huis kiezen uit een collectie die voorafgaand door gemeente, ontwikkelaar of corporatie is samengesteld. Wij bieden verschillende collecties met duurzame woningen die zijn ontworpen door vernieuwende architecten, voor een betaalbare prijs. Zo werken wij samen aan duurzame en unieke huizen waarin mensen graag willen wonen en aan aantrekkelijke straten waar mensen graag willen leven. WeBuildhomes ontwikkelt en realiseert deze woonconcepten.

Boer Bouw

Boer Bouw is actief in de sectoren bouw, onderhoud en projectontwikkeling. Daarmee zijn ze in staat een integrale bouwprestatie te leveren. Bij alle activiteiten wil Boer Bouw herkend worden om kwaliteit en betrouwbaarheid. Een bedrijf dat sterk is gemaakt door servicegerichte vakmensen die doen wat ze beloven en de kwaliteit leveren die de koper mag verwachten, niet te klein voor grote projecten, maar nooit te groot voor kleine werken.