WeBuildHomes woningen in gemeente Haarlemmermeer

Een tijdje geleden lieten we op onze social media al weten bezig te zijn met een nieuw WeBuildHomes project. Met plezier kunnen we laten weten dat het gaat om een locatie in de gemeente Haarlemmermeer!
Samen met Annegien van BRIQUE architecten zijn we in afstemming met de gemeente Haarlemmermeer om de stedenbouwkundige kaders te bepalen. Het is fijn om met deze gemeente om tafel te zitten, we ervaren ze als heel meedenkend en welwillend.

BRIQUE zal voor dit project een nieuwe hoekwoning ontwerpen. Deze woning gaat de hoeken markeren in dit nieuwbouwproject met een totaaloppervlakte van 3.100 m2. De hoekwoning wordt ook opgenomen in de WBH collectie. Daarnaast maakt BRIQUE het stedenbouwkundig plan en zal Annegien voor dit project de supervisie rol op zich nemen. Zo maken we samen niet alleen een nieuwe straat met unieke woningen, maar ook een fijne woonomgeving met een evenwichtig straatbeeld en verzorgde, groene openbare ruimte.

We stellen BRIQUE graag aan jullie voor:

De kracht van BRIQUE is de persoonlijke aanpak en het centraal stellen van de toekomstige gebruiker. Wij halen het beste in elkaar naar boven en werken graag met ze samen. Annegien, één van de partners van BRIQUE aan het woord:

“Het is fantastisch om elke dag weer te werken aan de leefomgeving van mensen en deze boven het gemiddelde uit te kunnen tillen. Ik geniet van mooie plekken, gebouwen en interieurs. De complexiteit van het werk zorgt dat het nooit verveelt, we gaan elke keer, met onze opdrachtgevers, nieuwe uitdagingen aan. Bijzonder is dat al onze projecten worden geleid door 1 van de 4 partners van BRIQUE. Onze zorgvuldige, betrokken aanpak levert prachtige nieuwbouwprojecten op én is uitermate geschikt voor bijzondere uitbreidingen, renovaties, restauraties van monumenten en duurzame transformaties. Omdat we creatief, technisch, strategisch en esthetisch sterk zijn, komen we het tot het beste antwoord op complexe ontwerpvraagstukken. 

Ik werk graag met WeBuildHomes, omdat het net als wij een relatief kleine club is met een betrokken en enthousiast team. We vertrouwen op elkaars expertise en zijn open naar elkaar. We schakelen snel, waardoor we plannen in korte tijd naar een hoger niveau tillen.”

Foto: Annegien werkt aan de maquette.