Wethouder Van Rijn van Gemeente Aalsmeer bezoekt bijzondere nieuwbouwstraat in Aalsmeer

In het begin van dit jaar zijn de 24 unieke woningen van het nieuwbouwproject Garden Village opgeleverd. De eerder geplande feestelijke viering kon door de maatregelen tegen het Coronavirus niet doorgaan. Gisteren hebben wethouder Robert van Rijn samen met Gawein Minks van WeBuildHomes en bewoonster Emmy Janssen een rondje gelopen door deze unieke straat in Aalsmeer.

Emmy Janssen heeft gekozen voor de Fresh woning, deze woning heeft een combinatie van twee verschillende raamgroottes waardoor de gevel een speels en levendig karakter krijgt. “In zo een mooi en warm huis wonen voelt heel prettig aan. Terug te zien is dat de architect voor mijn woning heeft gekozen voor veel ramen. Dit geeft binnen veel natuurlijk licht wat voor een heerlijk ontspannen leefomgeving zorgt!’

Wethouder Robert van Rijn: “Het project van WeBuildHomes is een mooie toevoeging aan de Aalsmeerse diversiteit op de woningmarkt. De unieke woningen zijn een aanwinst voor Aalsmeer.”

WeBuildHomes is gevestigd in Haarlem en heeft een voorliefde voor de omgeving in en rondom de Haarlemmermeer. Zij kijken ernaar uit om nog meer unieke straten in de regio te realiseren.